Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 8/1

Ποια σχολεία έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα ότι δεν θα λειτουργήσουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης:

Δήμος Θέρμης

Κανονικά σε ωράριο, και χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργούν όλοι οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Θέρμης καθώς τέθηκαν, εγκαίρως, σε λειτουργία τα συστήματα θέρμανσης και ελευθερώθηκε η πρόσβαση για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Πασχάλη Αναγνώστου. Κανονικά, επίσης, λειτουργούν τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ” και τα ΚΔΑΠ Θέρμης και Βασιλικών, ενώ δεν λειτουργούν τα ΚΔΑΠ στον Τρίλοφο και το Ν.Ρύσιο λόγω προβλημάτων με τη θέρμανση των κτιρίων. Τα ΚΑΠΗ του Δήμου αποτελούν εδώ και μέρες έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης, κατά το ωράριο λειτουργίας τους.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο δήμο και για την ασφάλεια των παιδιών και την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, αποφασίζει ότι την Τρίτη 8/01/2019 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Επίσης, οι παιδικοί σταθμοί Μελισσοχωρίου, Λητής, Δρυμού όπως και τα ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Λητής και Πενταλόφου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8/1/2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετού).

Τέλος, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφάλειας των παιδιών και για μη εύκολη πρόσβαση προς αυτούς οι κάτωθι παιδικοί σταθμοί:
Β΄Παιδικός σταθμός Παιδόπολης
Β΄ Βρεφικός σταθμός Παιδόπολης
Ε΄ Παιδικός σταθμός Μεσαίου
Στ’ Παιδικός σταθμός Μελισσοχωρίου
Ο Α΄βρεφονηπιακός σταθμός ΟΑΕΔ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ με προσωπικό ασφαλείας για την φιλοξενία νηπίων και βρεφών της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου (είτε του ΟΑΕΔ, είτε των σταθμών της Παιδόπολης) μόνο για όσους γονείς εργάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα φύλαξης των παιδιών τους κατ΄ οίκον.
Ο Γ’ παιδικός σταθμός Νεοχωρούδας καθώς και ο Δ’ παιδικός σταθμός Πενταλόφου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Αύριο Τρίτη 8/1/2019 θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Συνεργεία του δήμου έχουν ήδη προβεί σε καθαρισμό των εισόδων και των αυλείων χώρων. Δήμος Βόλβης Με την αριθμ. 1/7-1-2019 Απόφαση του Δημάρχου Βόλβης, όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Βόλβης για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστά. Οι έντονες χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και ο παγετός που επικρατεί με τις χαμηλές θερμοκρασίες, επέβαλε την λήψη απόφασης για την διακοπή των μαθημάτων τουλάχιστον για μία ημέρα. Για τις επόμενες ημέρες (Τετάρτη και μετά) και εφόσον συνεχίσουν να επικρατούν ακραίες συνθήκες θα εκδοθεί νεώτερη Απόφαση.

Δήμος Λαγκαδά

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, για την ασφάλεια των μαθητών. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Πηγή: parallaximag.gr

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 2310 558585
Fax: 2310 558586

info@omikron.edu.gr

Φιλίππου Φλώρου 62
Εύοσμος - Κορδελιό
Θεσσαλονίκη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή

14:00 - 21:00

Ωράριο λειρουγίας

Social Media